Pages

Tuesday, December 28, 2010

bel0g wawa dah berubah..

hai semue..selamat pagi..wah lagi berapa hari jer kn dah nk new year..tak saboo rasenye nk smbot new year n  wawa p0n dah nak naek f0rm4...ayoyo..maken tue la wawa nie..hmmm..ok..ada sesape tak yng mencari bel0g wawa nie..kesin korang..wawa ren0vte belog la...tu yng wawa prvte kn sekejap...s0wie..maap kn wawa ea bgi yng mencari bel0g wawa nih..

ok..ok...now see..bel0g wawa dah berubah..but ta santek mne p0n...wawa maseh belajo lgi...sesaper yng taw cne nak santekkn ini belog lagi boleh la ajoo wawa...nk sgt belog wawa santek mcm belog orng laen yng th0my2 tu...wawa buat ie semue 2 arie taw..strawberry comel wawa dah ilng...huhuhu..tape2 ada la jugak strawberry kn...actully wawa buat tdi ada yng salah la apla..tu yng dua arie..penat taw..haiya...sampi mak wawa bebel bc0z wawa asyk ngdap lappy nie..ksian samee lappy nie taw...

ha!bgi mereka yng suke dgo lgu sg.lui tu..lgu tu dah tade..wawa dah delte..bising la lgu2 tu..ngeE~nnti kalw wawa rase busan wawa letak lagu laen ea..but wawa tataw lgu apa yng best..meh ngi idea kart wawa nk letak lgu apa..nnti wawa letak...

ok u all..mata wawa p0n dah penat asyk ngadap lappy nie dkat satu hari..wawa mao beradu dulu yer..huhu

SELAMAT MALAM SEMUE!
esok smbong st0wy2 lgi ea..

too tuan blogbudakcoklat dot blogspot.
time kasih taw ajor wawa..sayunk edaa loo..<3

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik