Pages

Tuesday, December 14, 2010

siyes!aq wIndu kaw la..

korang???
hai cner harinie??
hepie?sad?angry?
hope u all hepie la..:)ta mao la sad2 ok!
dah lme kan wawa tak update blog nih..
aiceh..pdahal baru sehari la..apla wawa nih..
mod nk update tade la..
soey yup korang..
ok!
wawa windu gler kat fwen2 wawa..
yela dah lme kn tak g skola..dah lme tak jumpe..
miss korang la..
dah lme tak noty2 ngn korang..
hahaha..
wawa windu gak ngn fwen skola rendah..
kakak angkt wawa lgi wawa rindu..
yela mne tak rindu last jumper mse kakak tu daja 6..
wawa pulak mse tuh daja 3 ke 2..gitu la..
dah lme kn tak jumpe kakak tu..
<3<3
actully wawa windu kat smone nih..
curik ni gmbar dr pakcek goggle
bler lah nk jumpa kaw ek..
nk c0ntac dah la sush..
nseb bek aq ad gmbar kw..
boleh la tgok2 klw dah rindu sgt..
wawa rse wawa lah orang plg gmbra ble jmpe orng tu nnti..
gmbra mcm orng kat bawah ni
tengo smpi telompat2 gitu..
tp nnti takkn aq nk lompat dpn kw klw jumper kort..
tr0k sgt lah tu kn..dahla wawa nih ank dara..
aiceh!
tp ta pe wawa akn ttp hepi ble jmper kw nnti..
msti nnty kaw punyer reslt best kn??
kw kan pandi..
kn?kn?
nak jumper kaw lpas amek rslt la..
bole??
hahaha
ok!wawa ap kw merepek nih..
dah2 la tu..
ngee~

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik