Pages

Tuesday, April 26, 2011

j-r0bik???

selamat malam semua...tinggl lagi berapa mnt jer kan lagi nk 27 APRIL 2011..wah!!!itu lah tarikh yng wawa nanti-nanti kan..sebelom wawa cerita panajng..wawa mao m0hon sorry samee u all bc0z dah lame kan wawa tak updte ini belog...almakl0m lah..wawa tersgt bz lah ..bdn nie terase teramat...amat penat..rehat p0n mcm ta cukup taw..hee..tp nk buat cne kan..dah kte student!s0, kenelah korbankan tenaga + masa tu unt0k kejayaan yng akn dtg..eh2..dah mcm apkan wawa bebel..

ok!!kalaw boleh kat kat sek0lah tu wawa tank msok kelas sendri taw..klaw ms0k kelas siyes rse mcm minda tak berkembg jer kan..lagi2 tem tengh hari...ta mao msok kelas..panas yng teramat giler!!!!disebabkn geng2 wawa kt kelas ue kw buat s0methng ikot ktorng jer kan...kt0rng ap lagi.tem ckg tak msok ktorng reramai kuar kelas d0k kat p0ndok depan kelas tu..amek angn+udara segar...korng agak2 ap bende laen yng ktorng akn buat kt p0nd0k tu????ce teka..ce teka...ad sesape dpt jwab??alamak!!nk tggu jwapn u all lmbt sgt larh..berjanggut dah taw wawa tggu nie!huhu..meh larh wawa bgtaw korng..ktorng kt p0ndok tu akan menjalankan misi ktorng iaitu makan coklat ch0ki2...korng taw tak c0klat tu???alaaaa..coklat yng sp0sen sebtg tu..murah jer kan...huhuhuhu

korng!korang!mesti korng tertnya2 kan kenapa wawa punye entry kali ini bertajok j-r0bik..kan?kan?kan?ha...meh wawa bgtaw korng..wawa tdi berJ-r0bik taw tem pj...yuhuuuu..wawa buat j-r0bik tu malu2 gitu...sampi tcer lia kenekan wawa...uwaaaaa..eh2 tcer!tapi tcer dn't wrry ok!!saya tak nges lah tcer...cuma darah gemuruh saya dtg jer mse j-r0bik tu stat..malah teknikal sikit lah tcer...tpi..saya buat ok kan dah akhr2 tu??laju tak saya buat tcer??tcer p0n kalah kan..hahahha..but..tcer ta dpt larh nk berJ-r0bik sebelah saya tdi..melepas lah tcer..kuang2...ha!!!nnti arie kmis ni saya nk p0c02 pulak lah tcer..boleh tak agak2 tcer ajar..tak p0n sr0h jer fikri ajar mcm tdi..hiihihi..

papep0n tcer..ser0nok taw tdi pj..
mkl0mlah dah dekat sblan lebih kan tcer bz..ta pj ktorng...
bdn ank mrd tcer semue dah tak shat taw!
be ware!!!!
huhuhuhu

ok u all..
wawa mao tdo0 dlulah...
tata
=)

Saturday, April 16, 2011

terlebiH hAppy ok!

salm korng semua..
yuhuuu..
n0w wawa update blog lgi wlp0n sbnarnye wawa tgah mls sesgt ok..

sebenanya tataw nk ckp cne kan dgn korng..tataw nk st0ry cne ngn k0rng..
but n0w wawa
HAPPY GILER
wawa rase happy wawa terlebih kort harinie ..inye bermula tepat jam 6.50pm..
yerlarh..wawa dah dkt smggu kort tade mo0d..kt skolah p0n buat2 hepi2 jer..
mo0d wawa
ok2..it's 0ver..
tata k0rng
<3

Friday, April 15, 2011

pertAndingAn r0ket is 0ver!

hai u all semua..n0w wawa kembali ke dunia blog..almakl0m lah..asyik bZ jer memanjang..s0.masa unt0k update blog tu kurang lah yer..hee..actually banyak sebenarnya st0ry yng wawa nj\k st0ry2 dengan korng..but wawa rase nnti korng semua b0san pulakkn bile bace byk2 st0ry...oleh itu...wawa amek kptsan untk st0ry about pertandingan r0ket perngkat sek0lah...

untuk pertbdgn r0ket nie..
wawa telah bersekongkol dgn rad unt0k turut serta dlm acara ni..
wawa tak kesah kalah o menag yng pntg dpt sijil ...itulah bnde yng wawa kejar2..huhu
ok2..fine korng nk cakap wawa terok ker ap..wawa tak kesah..
it's ok..
terpulang lah sameE korng nk ckp apa...
wawa + rad telah dibantu 0leh abg kesyangan wawa unt0k sipakn r0ket ..
thnks a lot my br0ther..
walaup0n dlm pertndingan nie wawa + rad tak menag..
but wawa hepie sgt c0z dpt cube buat yng terbaek..

n0w jom tgok pic2 yng wawa sempat snap...tak byk larh pic pada wawa..
but wawa tnjok jugak ea..
bncang ap lah kawan2 wawa nie yer...huhu
para urusetia lihat altn permainn yng akn digunakn dlm pertndgn..
ha..nie lah dye partner wawa..RADIAH..
rad bersama r0ket!
gr0up azie+atyn dlm proses untok melncarkn r0ket
wawa+rad+mierul after ktorng kalah...huhu
kami lagi..almaklom pntg nmpak kmre lah katekn..huhuhu
bak kate atyn njihah..
memory enfon dye pnoh dgn pic ktorng ber3 jer..
huhuhu
bef0re wawa+rad pergi ke padng untok bertanding..

tg0k tu..dayah nk interframe jugak..heE

ok2..rasenyer nie jer kort yng wawa ad pic2 mase pertndgn
lastly..
wawa mao eish t0k
amiratulhalimah
hepie burfday t0 u ok..
may allah bless u..
mira mandi tep0ng kan ptg tdi..hee
kesian kan mira mndi tp0ng..
tape mira...itu semua kngn..
:)

Wednesday, April 6, 2011

uwaAAaaaaa..bdak 4c kena pindah kElas

salam semua..dah lama kan wawa tak update blog nie..ok2..n0w wawa mao update ini blog yang dah bersawang giler2..huhu..

ha..u all..meh2..wawa nk st0ry nie..wawa sebagi salah seorng warga 4C smkta..
wawa sedih sesgt k0rt kelas kitorng semua kne pindah sebelah bengkel kh..
fine..
walaup0n tmpat tu berbumbung..tapi..ktorng blajar dlm keadaan yng agak kurang selesa..
cikgu!!!tol0ng lah ktorng..kt0rng tak boleh nk dpt tngkp apa yng ckg ajar kat depan tadi..mnae taknye..whiteb0ard takde..lagi2 tadi time MATH...0mg!susah giler ktorng nk faham apa ckg ajar..
rase nk mengs p0n ada taw..
:(

actully sebenanaya ktorng tak kesah p0n kne pndah kelas..tapi ktorng tak brape selasa dgn keadaan mcm tu lah ckg..

u all nk taw knp ktorng kna pndah kelas???
ktorng kena pndah kelas bc0z blok B dah tak boleh di diami 0leh2 mane manusia..
kerana blok tersebut dah retak n mennti mase jer nk r0b0h..
kesian kan ktorng..s0 sad

meh wawa tnj0k pic keadaan kelas wawa yng terbaru


see..ktorng punye buku p0n dah pnoh satu mja tu taw..hahahha

ok lah..nnti ada mase wawa story2 lgi ok!
 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik