Pages

Saturday, June 25, 2011

apabila tripled c nampak kmre

salam semua..hari nie wawa nk bg korng semua tgok pic saje..
h0pe enjoy



















semalam hari yg sangt bahagia buat wawa..
thnks semua
:)

Wednesday, June 22, 2011

tue???????


assalamulaikum semua.....
dah lamekan wawa tak stowy2 smee kmo0 orng yg thomey2..yg ensem2..yg cute2..
ha!
korang semua tertanya2 tak kenapa wawa letak muka budak tudung pink yg th0mey nie??
meh wawa habak na..
wawa letak gmbo si thomey nie bc0z burfday dye ari nie!!

happy burfday my lovely fwen!
semoge pnjg umo
murh rezeki
aq syunk kaw la
takkn lupe kaw smpi bebila ok
aq jmp0t kaw dt skoa sbtu nie ade arie kantin
nnt aq bg adiah
hahahahaha
kaw dah tue !
jgn mjok lagi taw yunk



sayunk kaw
<3,,3

Saturday, June 11, 2011

saya teringat mase sek0lah rendah dulu la!

hai readers semua..ha !u all ade nampak pape perubahan lagi tak kat blog wawa??winkwinkwink..actully wawa rase tem h0liday nie jer lah b0leh jahanmkan blog kan??dah naek skola nnti takde mknenya nk update blog..hanya bermimpi sahaja..haha..naek nnti opc0z homer0ke berderet..dgn dapat krtas exam lagi!ok!fine!wawa tank ckp ab0ut exam haritu!cuk0p la ok!



ha!lihat gambar di atas ini...betapa gembiranya adeq2 sekolah rendah kita yer..agak2 korang lah kan npe wawa letak pic ni??ha!meh wawa bgatw korng,,wawa sebanarnye rndu yg teramat dengan sekolah rendah wawa..ok fine walaup0n masa skolah rndah wawa tukar2 sekolah but ser0nok taw korng..byak kngn wawa..wawa terpikr nk tulis ab0ut nie pasal arieue ayed tep0n wawa..penat memikir nk ingtkan dye yg mane 1 taw..aleh2 dye add wawa kat fb bru wawa boleh knl dye yg mane satu..akhirnya...wawa ingt ayed yg mnae 1..

firstky wawa nao cte masa wawa berada di SKLKTP tenggaroh 3..wah!sekolah ini sangat best taw..makl0mlah wawa p0n lahir di tenggar0h 3 kan..dulu wawa jdi pengawas taw..baju pengawas tu warna merun + pink gitu..cntik taw !yerlah mase tu wawa darjah 1 lagi kan..wawa sekolah kat sini sampi darjah 3 ker 4 ek gitu..lupe dah..huhu..wawa mmg rapat ngn cikgu2 kat sekolah ue..kalw pekse p0n wawa dpt n0 1 ingge 3 jer..alaa mase tu boleh la math p0n 1+1 jer kan..ha!wawa ingt lagi mase tu kalw tak silap wawa darjah 2 kort..my guru kelas sir othman..biase la kan lpas exam semua tertggu dapat n0mbor bape kan..sir memasok jer sir ckp kat ktorng yg sir nk bg nombor ..semua mestilah berkobar2 kan..sir p0n bgtaw la keputusan ktorng n then sampai kat nomb0r 3 sir sr0h budak2 yang name dye tak disebut keluar ke depan..nma wawa tak disebot lagi mase tu..ok..fine wawa p0n keluar la ngn malu2 gitu kan bersame norashid a.k.a acid + azman a.k.a man ..sir p0n sebot la n0 3 kan..n0 3 azman..then tinggal no 2+1 jer kan..korng nak taw ap jadik??sir gtaw no 1 acid yg dapt..aq kat depan tu ap lagi melalak kat depan cz tak dapat n0 1..yelarh tkot kne marah blik nnti..heee..

ha..kalaw kita sekolah kan mesti ada dokt0r datg nk cucuk2 la..nk cek gigi la..memacam lah kan..dulu2 kan mase darjah 1 wawa nie gembeng taw..jgn ktwekan!!ngee..ada nurse tu datang kan nk cucuk2 pulak..wawa nges men lari2 tank kne cucuk ngn nurse tu..terok tak ?terok tak ?wawa ykin korng p0n dulu mcm tu kan??ha !jgn di nafikan ..haha..giler tak wawa dulu2..

agak2 korang kenape ek wawa letak pi budak kecik nasyid nie??sebabkan wawa dulu aktif bernasyid...jgn tak percaya..baju nsyid wawa dlu kalw tak silap wawa warna biru muda..tpi gmbar tade la u all..

winkwinkwink..zaman dulu2 masa kat sekolah tenggaroh 3 kan wawa selalu dating..hahahahahahahaha.. kalw wawa ingtkan blik kan tersangat2 kelakar ok!haritu kan wawa gay0t ngn ayed,,abes cte2 tu dye igtkan balik..mmg tak benti ktwe mase tu taw..wee..sangat hepie ckp ngn dye..kebtulan mase tu wawa sedih..dye tep0n buat lawak dpt hepiekan wawa..huhuhuhuhu..ok..ok..korang nak taw ker cte pasal nie??wawa malu lah..but demi korng..wawa ctekan blik ea seskit..wawa dlu ngn budak ue setiap hari maen surat2 taw..ktep0n budak skolah rndah kan..so,men surat2 jer lah kan..enp0n pon tade lagi kan..ngehngehngeh..yg paling wawa ingt mase kat libry..siap maen ny0rok2 taw.!ok !fine!dah..ta mao cte lagi..*blushing..

ok la u all ....nntikan epis0d yang seter0snya ketika wawa berada di sekolah tenggra0h 4 pula ok !

Thursday, June 9, 2011

berwajah baru

assalamualikum semua..lama tak wawa menghilang??ada sesape yg mencari cari blog wawa tak??hey!wawa kaw jgn ingt blog kaw nie femes ok ala2 blog aida atau blog kak irine atau blog sesape la jer kan yg femes sane sini..yg follower mereka dah jejak beribu itu..follower kaw baru jejak serats lebih jer ok!siyes ok wawa mao ckp saye tersangat2 jeles apbila lihat blog orng yg comel2 gitu..now!wawa amek la kptsn nk ubah blog wawa but still biase saje,,mcm mane nak baut comel2 macam blog orng laen nih??uwaaaa...ade sesape blh tlg ajar kan wawa??nak sangat...err..dengan blog yng wajah baru nie p0n korng kalw ade pape nk cmmnt..cmmnt saje ok..

ok..ok..dah dua arie wawa ngadap lappy nie t0k menjahanmkan blog ini..haha..then biase jerla kan klaw dah on9 nie tak sah lah kan tak on my fesbuk itu ..ha!kalw korng nak taw..asal aq on9 mesti aq nampak makcek c0mel nie on9 taw..hahah..amek kaw ..pen0h wall aq ngn dy taw..lagip0n aq rndu sesgt ngn dye..dah lame tak bern0ty2 same dye..kan ?kan ?kan ? makcek...

n last!h0mew0rk PA tak siap lagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..cikgu ,cikgu..saya tak pandai la mahu buat lejer wif buku tunai tu..dalm exam p0n saya hentam jer cikgu..saya tak belajar lagi.bru teori..cikgu!t0long lah saya...ade sesape tere akan PRINSIP PERAKAUNAN???ajar lah saye...rase sgt2 tension apabila buat satu akaun tak blnce then tr0s tde mo0d nak baut..hahah..anak murid yg ter0k!!!jengjengjeng..papep0n saye kne cube..mcm azie ckp kita tak boleh putus asa..ok!wawa kne bersemangat nk stdy PA !!

hey korng!banyak pulakkan wawa bercerita??ok la..wawa undurkan dri dlu ok!bg sesape yg baek hati nk ajar wawa care2 nk dpt blog yng c0mel..cepat2 tggl kan c0mment korng ok!

Tuesday, June 7, 2011

hey!!wawa wnidu kmo0m ok!

assalamulaikum semue..lame tak wawa tak update blog??tah npe ek mals gitu..haha..err..td wawa tgok blog eda..besh giler..blog dye c0mel sesgt..buat saya cemburu gitu taw!!hahha..eh2..actully kan arie ahad ariue wawa nk update blog..but tah knp laen strmyx kat tmpat wawa nie bengong skit..mg giler..buat wawa skit hati..ml0t nie tak bnti2 tnye ngn mak laen intnet dah ok bl0m..mak pulak asyk memjg ckp bl0m..tape..tape..then pagi td tem ngh mengemas uma *almakl0mla cuti sekolah time..so,kne kemas uma ok!haha...tbe2 kat meja depan ade lappy bersame wayar2 yg berserab0t...aq ap lagi..happy giler2 la..intenet dah blh gne...nseb baek abg aq gne lappy tok on9 mlm tadi..syunk la kaw abg!!hahah

frst thing wawa mao cte.yg wawa dah beli angry bird,..tp ta besar p0n..yg besar sgt mahal la..lgip0n nnti kne bebel same mak!!ngee..mcm tak biase kne bebel pasl bear nie kan ..hahah..




see!!nie la dye agry brd sayer!!!jgn curik taw..saya sayunk dye!!h0ho


ini pulak pic angry bird saya samee bean...
bean tu mak yg belikan..mnx mak..anak yg kejam..haha..pnyg nmpak bear + bntal yg comel..lju jew g ngedeng kat mak yer..huhu

hmm..
mesti korng tetnye2 kan ap yg wawa rndu..wawa rndu samee fwen baek wawa kat tggr0h A nie...
name dye kan fatin najihah..
cbe teke ape aset dye??meh wawa habak mai sme korng..aset dye kan pipi dye..
klw jmpe dye klw blh nk cbt2 jer pipi dye ue..tp dye tak bg..kedekot!!haha
jgn mara atyn..
wee..
ctie kli nie dye bkn ade kat tggr0h..blik kmp0ng dye..berjaln jer taw,,germ btol tgok dye taw..grr
tak bawak blek c0klat wawa siap ea atyn..haha
blik cpt ok!!wndu atyn a.k.a akk..
ngee

ok la korg..mao pkir sesautu jap..
daa..
jmpe lagi

Thursday, June 2, 2011

dugaAn..

hey kmo0 semua...ini frst entry wawa untok nulan  bulan jun...tah mengpe tbe2 wawa rajen gitu mao update blog..*padahal mlas lorh..grrrRRR..siyes cuti kali ini amat b0san gitu bg wawa..mao hngout wif fwen..cmpem mak tak bg nek bas s0wg2 dr tenggroh ini..kang ade kne kidnp samee owg..eh wawa t0l0ng lar yer jng nk berperasn gitu..jgn berjngkit perngai us0p+rad  ok!huahuauahua...lek ea kowg..jgn mara2...winkwink..mak!!!ade bosan larh mak..haiyaaaaaa....dok uma jew..bosann..pdan muke dgn kaw wawa..kan dah bosan..nk berjaln tak buleh..laen kali beranikan dri bawak mto sne!!!nie tak..nak g jaln jew ajak abg..ha!skrg abg kaw dah keje..kaw tg0k tb sajer lah yer..padan muke!!!!

sudah larh b0san cuti kli nie...byak pulak uh dugaan yg dtg..bak kate azie...cuti yng membosnkan + cuti yng mndtgkan byk maslh kat drie...saya s0kong azie!!!kowg tertnye2 ker mengape wawa berkate begitu...sbbnye kan....arhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ta suke !ta suke !hahaha...*giler ap0...sayer tak suke la !hey awak !nape tbe2 enf0n buleh missing pule????jawab!jawab!ha!!seb bek byk spy k yng rep0rt awak buat ap..kahkahkahkah..kejam kan sayer...biase lah itu...sbor jer lah kan..itu jer yg mampu...sayer redha awak!!awak jge dri awak taw !!miss awak !
 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik