Pages

Thursday, June 9, 2011

berwajah baru

assalamualikum semua..lama tak wawa menghilang??ada sesape yg mencari cari blog wawa tak??hey!wawa kaw jgn ingt blog kaw nie femes ok ala2 blog aida atau blog kak irine atau blog sesape la jer kan yg femes sane sini..yg follower mereka dah jejak beribu itu..follower kaw baru jejak serats lebih jer ok!siyes ok wawa mao ckp saye tersangat2 jeles apbila lihat blog orng yg comel2 gitu..now!wawa amek la kptsn nk ubah blog wawa but still biase saje,,mcm mane nak baut comel2 macam blog orng laen nih??uwaaaa...ade sesape blh tlg ajar kan wawa??nak sangat...err..dengan blog yng wajah baru nie p0n korng kalw ade pape nk cmmnt..cmmnt saje ok..

ok..ok..dah dua arie wawa ngadap lappy nie t0k menjahanmkan blog ini..haha..then biase jerla kan klaw dah on9 nie tak sah lah kan tak on my fesbuk itu ..ha!kalw korng nak taw..asal aq on9 mesti aq nampak makcek c0mel nie on9 taw..hahah..amek kaw ..pen0h wall aq ngn dy taw..lagip0n aq rndu sesgt ngn dye..dah lame tak bern0ty2 same dye..kan ?kan ?kan ? makcek...

n last!h0mew0rk PA tak siap lagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..cikgu ,cikgu..saya tak pandai la mahu buat lejer wif buku tunai tu..dalm exam p0n saya hentam jer cikgu..saya tak belajar lagi.bru teori..cikgu!t0long lah saya...ade sesape tere akan PRINSIP PERAKAUNAN???ajar lah saye...rase sgt2 tension apabila buat satu akaun tak blnce then tr0s tde mo0d nak baut..hahah..anak murid yg ter0k!!!jengjengjeng..papep0n saye kne cube..mcm azie ckp kita tak boleh putus asa..ok!wawa kne bersemangat nk stdy PA !!

hey korng!banyak pulakkan wawa bercerita??ok la..wawa undurkan dri dlu ok!bg sesape yg baek hati nk ajar wawa care2 nk dpt blog yng c0mel..cepat2 tggl kan c0mment korng ok!

3 comments:

  1. hha. PA xsiap ? saye dah siap dongg

    ReplyDelete
  2. ceh bedah macam lah ambil PA~

    ReplyDelete
  3. ap daa beda , ta amek PA memang siap , haha

    ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik