Pages

Saturday, June 11, 2011

saya teringat mase sek0lah rendah dulu la!

hai readers semua..ha !u all ade nampak pape perubahan lagi tak kat blog wawa??winkwinkwink..actully wawa rase tem h0liday nie jer lah b0leh jahanmkan blog kan??dah naek skola nnti takde mknenya nk update blog..hanya bermimpi sahaja..haha..naek nnti opc0z homer0ke berderet..dgn dapat krtas exam lagi!ok!fine!wawa tank ckp ab0ut exam haritu!cuk0p la ok!



ha!lihat gambar di atas ini...betapa gembiranya adeq2 sekolah rendah kita yer..agak2 korang lah kan npe wawa letak pic ni??ha!meh wawa bgatw korng,,wawa sebanarnye rndu yg teramat dengan sekolah rendah wawa..ok fine walaup0n masa skolah rndah wawa tukar2 sekolah but ser0nok taw korng..byak kngn wawa..wawa terpikr nk tulis ab0ut nie pasal arieue ayed tep0n wawa..penat memikir nk ingtkan dye yg mane 1 taw..aleh2 dye add wawa kat fb bru wawa boleh knl dye yg mane satu..akhirnya...wawa ingt ayed yg mnae 1..

firstky wawa nao cte masa wawa berada di SKLKTP tenggaroh 3..wah!sekolah ini sangat best taw..makl0mlah wawa p0n lahir di tenggar0h 3 kan..dulu wawa jdi pengawas taw..baju pengawas tu warna merun + pink gitu..cntik taw !yerlah mase tu wawa darjah 1 lagi kan..wawa sekolah kat sini sampi darjah 3 ker 4 ek gitu..lupe dah..huhu..wawa mmg rapat ngn cikgu2 kat sekolah ue..kalw pekse p0n wawa dpt n0 1 ingge 3 jer..alaa mase tu boleh la math p0n 1+1 jer kan..ha!wawa ingt lagi mase tu kalw tak silap wawa darjah 2 kort..my guru kelas sir othman..biase la kan lpas exam semua tertggu dapat n0mbor bape kan..sir memasok jer sir ckp kat ktorng yg sir nk bg nombor ..semua mestilah berkobar2 kan..sir p0n bgtaw la keputusan ktorng n then sampai kat nomb0r 3 sir sr0h budak2 yang name dye tak disebut keluar ke depan..nma wawa tak disebot lagi mase tu..ok..fine wawa p0n keluar la ngn malu2 gitu kan bersame norashid a.k.a acid + azman a.k.a man ..sir p0n sebot la n0 3 kan..n0 3 azman..then tinggal no 2+1 jer kan..korng nak taw ap jadik??sir gtaw no 1 acid yg dapt..aq kat depan tu ap lagi melalak kat depan cz tak dapat n0 1..yelarh tkot kne marah blik nnti..heee..

ha..kalaw kita sekolah kan mesti ada dokt0r datg nk cucuk2 la..nk cek gigi la..memacam lah kan..dulu2 kan mase darjah 1 wawa nie gembeng taw..jgn ktwekan!!ngee..ada nurse tu datang kan nk cucuk2 pulak..wawa nges men lari2 tank kne cucuk ngn nurse tu..terok tak ?terok tak ?wawa ykin korng p0n dulu mcm tu kan??ha !jgn di nafikan ..haha..giler tak wawa dulu2..

agak2 korang kenape ek wawa letak pi budak kecik nasyid nie??sebabkan wawa dulu aktif bernasyid...jgn tak percaya..baju nsyid wawa dlu kalw tak silap wawa warna biru muda..tpi gmbar tade la u all..

winkwinkwink..zaman dulu2 masa kat sekolah tenggaroh 3 kan wawa selalu dating..hahahahahahahaha.. kalw wawa ingtkan blik kan tersangat2 kelakar ok!haritu kan wawa gay0t ngn ayed,,abes cte2 tu dye igtkan balik..mmg tak benti ktwe mase tu taw..wee..sangat hepie ckp ngn dye..kebtulan mase tu wawa sedih..dye tep0n buat lawak dpt hepiekan wawa..huhuhuhuhu..ok..ok..korang nak taw ker cte pasal nie??wawa malu lah..but demi korng..wawa ctekan blik ea seskit..wawa dlu ngn budak ue setiap hari maen surat2 taw..ktep0n budak skolah rndah kan..so,men surat2 jer lah kan..enp0n pon tade lagi kan..ngehngehngeh..yg paling wawa ingt mase kat libry..siap maen ny0rok2 taw.!ok !fine!dah..ta mao cte lagi..*blushing..

ok la u all ....nntikan epis0d yang seter0snya ketika wawa berada di sekolah tenggra0h 4 pula ok !

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik