Pages

Friday, August 19, 2011

sh0pping for raya !

hai semua ,,assalamualikum ,lama jugak kan wawa menghilangkan diri dalam dunia blog ni ,,ade sesape yang mencari wawa tak ??hee ~ok , cukop ,,jgn perasan lah wawa ada org carik kau ,,tapi tak pe kan ,,sekali skala je wawa perasan ,,haha,

ha,,kamu semua ,,how dengan  puasa yg dah 20 hari berlalu ni ??ok tak ??wawa setakat ni alhamdulillah masih ok,,bagi kanak2 semua .mesti mereka semua di latih untuk berpuasa kan ,,dan pasti yang ada diberi gnjaran bagi yang berpuasa penuh sehari ,,btol kan adk2 semua ??
bagi bujang2 ,,ayah2 sekalian yang ada p0nteng puasa tu ,,bawak2 lah bertaubat ,,
malu bila anak2 kecil lihat kita tak berpuasa ,,

now ,,wawa kembali ke topik di atas ok ..
shopping for raya !



RAYA SALE !


ha ,,nampak semua perkataan SALE tu ,,kalau korang semua perasan lah kan ,,
lagi 2 miggu je dah nak RAYA kan ,,kat radio pon dah sebok dengan lagu raya ,,pagi2 mak nak anta wawa pegi skolah tu ,,dalam kereta mesti lagu raya ,,bersemangat kan semua org nak celeb RAYA ni termasok lah wawa sndri ,,
ada tak kat sini yang dah siap beli baju raya ?kasut ?beg ?err ,,kueh ??n memcm lah kan..maklom jelah kan kalu sebut hari raya aidilfitri je ,,mesti semua nak baru kan ??ok !
wawa nak habak ni ,,actlly ,,wawa dah siap semua ,,senang cerita dah c0mplte lah semua kan ,,
baju dah ,,blouse dah ,,baju kurung dah ,,selendang dah ,,kasut pun dah ,
kira complte dah lah kan ,,ha ,,jgn nak ckp wawa exited sgt ok !
family wawa siapkan semua awal sebab ,,paham2 je lah kan ,,kalu dah ujung2 nanti mesti pasaraya semua sesak barak ,,kenderaan pulak kat jalanraya tu bersusun2 ,,OMG !yang tu susah nnti ,,nak cari parking lagi ,,n memacam lah ,so ,famly wawa ambil keputusan beli awal2 supaya tak terhimpit dengan sesak barak itu semua ,,hahahaha ,

kat sini wawa nak ambil kesempatan ni untok bagi pesan kat mak ayah semua ,,
  • jagalah anak2 anda semasa bershoping tu ,,belnja ,belanja juagk ,tapi anak jagn lupa,,kalu dah ilang nnti ,menyesal tak sudah ,
  • beli lah mana yang mampu aje ok ,tak yah membazir2 ,,


akhir sekali ,,

selamat meneruskan ibadat puasa !!






No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik