Pages

Thursday, September 15, 2011

apa ni ??





wawa datng lagi ,,tetba pulak rase nak update dua kali..huhu


ikan keli

 ikan kerapu
ikan merah 

apa2 je ikan yang besar2 ala2 ikan kat tas tu ,,,

ade yng tertnye tak npe wawa letak pic tuh ??
ok ,,meh wawa habak !
wawa letak sebab

SAYA TAK MAKAN IKAN BESAR2 !
full stop !
saya tak kesah org nak ckp saya apa,,yang penting SAYA TAK MAKAN ikan besar2,,
buah atie bebel bagai nak rak p0n ,,smpai boleh tggl tlga dgar ,,
apa wawa kesah !!!
hahaha
,,,
:)

celebrate RAYA,,

assalamualaikum ,,,
maaf buat raeders semua ,,wawa dah lame sgt kan tak epdate blog wawa,,korang dtg blog ni p0n ,,tup tup tgok last entry tem jari wawa tebelah tu ,,n0w ,,dah baek p0n ,,lame jugak nak baik ,,dekat sebulan baru baik ,,sabar je lah kan nak tggu dye baik tu ,,
ok,,wawa tau semua org dah story about raye kan ,,but wawa baru nak story ,,ap kesah org nak ckp ape yng den baru nak cerita tag raya,,
saya rase seronok ber0nok2 gitu tem celeb raye ,,mane taknya wawa beraya abes pusing satu tggr0h wif TRIPLED C  ,,sangat ser0nok walaupon ade yang tak dpt j0in kan ,,kitorng semua merempit ok !!tapi wawa join rempit tem kat area TENGGAROH 2 je,,yang laen tu ,,my abang yang paling saya syg anta,,thnks abang !<3<3 ,,
wawa wif fatin najiha

ha,,see ,,ummi yahtun dtg rumah saya ok!!!rindu dye !

wawa,dayah,fatin

ayu tak saya??hahaha,,awek sape ntah ,,*perasan lah kau wawa

nani , azie

along ,caca ,ayien ,lagi sorg tu den tak knl ,,maaf !

peace ..:)

photoscape edit

winkwink

korng !best kenal dgn korng ,,taon depan ,,tade lagi raya mcm taon ni kan ,,semua sebok dok stdy SPm ,,
good luck semua taon depan,,
wawa saynk korng!

abang !
*jgn tgok jari saya yang cacat pagi raye ni ,,hee
diam2 je ok

akk ,,abang

fmly tercinta

ala2 tunggul yng belakang itu semua,,huhu

happy family..


yang paling buat saya happy taem raya ni ,,buah atie saya datang rumah !!!hee


ok ,,
GTG ok,,
nak siap2 balik kulai,,,
<3

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik