Pages

Saturday, October 8, 2011

alhamdulillah

assalamualaikum semua
Click here for more inspiring photos!

ok,,
alhamdulillah akhirnya kerja kursus PA yng wawa rasa sush tu dah siap !
ingt sush sgt lah kan,,rupe2nya kena siapkan dokumen dulu,,then lepas dokumen dah siap kerja akan jadi senang,,cepat je siap
:)...........:)
nak tau s0mething tak!!
wawa rasa buat akaun ni sgt seron0k but ade part yng tak seronok lah kan,,tem akaun kita tak balnce tu !!ok fine!
time tu rase bagai nak menjerit,,nges,,marah n so 0n lah,,
but wawa rasa nak jadi AKAUNTAN lah nnti,,
ade sesape setuju tak??kalau setuju sila angkat tangan anda ye..
ha!!wawa nampak dah ramai yang angkat tgn setuju wawa jadi akauntan bile besar nnti*eh2,,ingt kecil lagi ke ha???wee~mmg wawa kecik lagi,,asal??hahaha
persan lah wawa ni!!
.
.
.
.
ha,,sini2,,wawa nak story satu cerita yang agak lucu lah kot masa proses wawa siapkan akaun nih,,
first thing mestilah wawa stress mula2,,kena buat dokumen sendiri??alamak??cam mane tu??kusot2,,
bile dah cube sedaya upaya tok siapkan dokumen yang agak cerewet tu,,teros lah try buat buku tunai,,lejar,,jurnal n IMBANGAN DUGA..ok,,part yng ni wawa rasa bagai mahu melalak,,
kenapa???
bc0z tak balnce,,arghhhhh!!!mmg teramat stress,,
akhrnya dgn bantuan cikgu pa wawa yg comel omei wawa berjaya imbgkan,,
npe??tak percaya cikgu PA wawa comel..
see~
comel kan??ok nih mase cikgu berbadan dua,,now cikgu dah slim,,anak dye pon comel mcm ibu dye,,wee~
thnks ssesgt cikgu~<3<3
er??mana cete yg lucu tuh??
ni dye~
bila wawa dah siapkan semua,,so,kene nira penyata pendapatan kan untuk tau kita rugi/untung,,
mau tau tak,,wawa dpt untung RM10 je tau ,,,ok,,semua budak yng dtg tsyen ktwe bagai rak termasok cikgu syariati,,
aq lagi lah tak brhnti ktawa wif dayah n atin jihah,,
then kire pnye kira,,wawa RUGI  lah u all,,!!sgt sedih mase tu,,tpi ckgu ckp tmbah jualan ,,
wawa p0n tmbah jualan wawa
then hasilnya
.
.
.
.
.
.untung wawa adalah
.
,
.
.RM12850..00
mase nih wawa hnya tersyum,,
akhrnya berjaya kan..
berkat kesabaran wawa+pertolongn cikgu+pertolongan kawan2 semua.
caiyok ok bg mereka yng buat kerja kursus PA ini,,
selamat berjuang semua



No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik