Pages

Friday, October 14, 2011

kau dan aku



assalamualikum semua,,sihat semua??wawa doakan semua dalam keadaan shat,,oh ye,,budak2 f0rm 3 mesti rase diri mereka sudah merdeka kan??but wawa nak pesan kat adq2 semua,,selagi reslt anda semua tak keluar lagi,,jagn pkir semua dah selesai,,jauh lagi perjalanan adk2 semua,,oh ye,,untok mereka yang bakal menduduki exam last year minggu depan ni,,good luck semua..wawa doakan anda semua bejaya ok,,

ha,,sini wawa nak kongsi cerita,,actully tadi sekolah wawa ada buat pengisisn markah koko,,jgn tnye mrkah koko wawa,,saya rajin sgt nak dtg koko tu.,tu yng tak dpt A..mjlis ni semua seblm rehat,,lepas rehat mcm biasa ktorng kene belajar ,,masing2 naik kelas sebok dgn soalan eh2,,sape dah siap fizik..wawa paham semua takot kena rotan ngn teacher kan??so,,semua bertngkus lumus kat kelas tuh siapkan latihan fizik yng agak bayk sgt tu dgn penoh bersemagat..tak lame tu ,,classmate wawa ckp korng2 cikgu odw g kelas tu,,semua terpinga2 nape yteacher dah nak msok kelas,,kan mase BI,,semua pon siap sedia,,pg lah ddk kat tempat masing2 kan,,pastu teacher ckap ok,,smbng kerja yang saya bagi byak tu,,saya demam hari ni,,tusyen dibatalkan,,semua tersngeh2 sebab tsyen takde,,so ,,boleh rehat kan,,then mcm biasa,,wawa,nani,azie,cpah,dayah,rad,fatin najihah,,buat semua ni togther2,,dan mcm biasa jugak,,wawa + atin jihah akan buat di meja yg sama,,buat pnye buat,,aleh2 atin ckp,,wawa,,wawa nnti ckap kat z*** kan,,yang atin dgn c*** bagi korng berdua lagu kau dan aku,,wawa taem tu dah terpnga2,,but dah biasa kot ngn atin,,mane taknya,,mmg rapt ngn dye n c***,,c*** pulak rapt wif z***,,thnks fatin najihah binti ismail + abg awk fatin,,sayng korng sangat,,wawa p0n dah sampaikan semua nih dekat my syunk,,<3<<3


Mila & Akim - Kau Dan Aku

Akim:
Pertama kali kita bertemu terpanaku melihatmu
Kurasakan kehangatan yang kau berikan untuk diriku.

Mila:
Aku juga merasakannya, indahnya suaramu luluhkan hatiku
Nada-nada indah lagumu membuatku selalu terbayang kamu

Bridge
Akim: Kini kita
Mila: Bahagia bersama
Akim: Dalam suka
Mila: Atau dalam duka
Akim: Sebuah ucapan janji yang tak pernah berubah
Akim & Mila: Bersama kau dan aku untuk selamanya

Reff
Akim & Mila:
Kau dan aku, dalam cinta
Bahagia yang tiada terkira
Kau dan aku sampai nanti
Sang waktu pun takkan memisahkan (kau dan aku)

Akim: Saat nanti bila memang sudah tiba waktu yang ditunggu
Mila: Ku kan menanti saat indah jangan biarkan berlalu percuma
Akim: Percayalah kekasihku dirimu dalam khayalanku selalu
Mila: Akupun merasakan yang sama, tak dapat ku berpisah darimu

Bridge:
Akim: Peluk aku
Mila: Betapa hangatnya
Akim: Tak ku lepas
Mila: Walaupun sesaat
Akim: Bahagia yang ku dapat hanya dari dirimu
Akim & Mila: Bersama kau dan aku selamanya

Ulang Reff

Bridge:
Mila: Diam-diam kau melihat cintaku
Akim: Hanya untuk kamu tiada yang lain
Mila: Buanglah keraguan yang ada di hatimu
Akim: Yakinkan hati kita selamanya

Ulang Reff

Kau dan aku (kau dan aku)
Selamanya (selamanya)
Kau dan aku (kau dan aku)
Selamanya (selamanya)
Kau dan aku (kau dan aku)
Selamanya (selamanya)
Kau dan aku (kau dan aku)
Selamanya (selamanya)

Untuk kita
Untuk kita
 

wawa sayng atin,,wawa doakan yng terbaek untuk atin,,
fwen 4 eva sayng<3

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik