Pages

Tuesday, November 29, 2011

dalam pembaharuan




blog wawa masih dalam pembaharuan ,.
bagi ssiapa yang ad cadangan boleh lah share ngn saya ok,,
rasa pent sangat
ok ,.
next time wawa sambung ubah suai lagi ok,.
wawa rasa dah jahanmkan blog kesayngan ni,,
tema blog saya tetaP pINK ok!

P/S:sesiapa yang boleh tolong wawa renovate blog..
tolong ea ajar wawa ,.
:)




Tuesday, November 22, 2011

sempat ke ??




hai,hai ,.
how holiday??seronok?bosan?sedih?sakit ati?n pape lah kan yang korng rase,bg dri daku di sini ,siyes saya teramat bosan sesorng kat umah ,,akk ,,abg semua tak cuti ,,redho je lah kan ,.

ada yang tertnya-tanya tak kenpa entry wawa kali ni SEMPAT KE? 

yea ,tetba petang tadi tengah buat latihan akaun , .wawa terpikir sempat ke masa sebulan 3 minggu time cuti ni untuk wawa kecap segala subjek yg agak krirtikal untok wawa tempoh SPM tahun depn ?sekrng p0n kakak2 abang2 yng umur dye agak tue setahun atas wawa tengah berperang dengn exam yg besar ni ,.

siyes wawa rasa takot sgt nak spm walaupon ade masa lagi setahun kan ,tp tetba rasa setahun tu bagai sebulan , .sempat kan nak stdy semua !keputusan exam last year wawa p0n ntah mcm ap ,.msa mak  g mnx ckg keputusan wawa ,.siyes gemntar !dlm atie ni dah ckp mcm2 ,.*abes lah mak nak tgok reslt last year aq ,,hancoss gile ,.org srh dtg sekolah amek duit seratos je ,.nape lah g mnx rslt aq ,,haiyaa ,,hebt lah mak ,  tnggu lah kan my mama siap agihkan duit untok my classmte tercinta ,.tetbe my mama pnggl ,dy sroh pergi naek ats amek rslt atas meja dye ,ok !hati aku dupdapdupdap ,.sekli dah dpt tgok reslt tu !ok fine aq gelak sesorng kot masa tu dgn reslt aq mcm tu ,.

but ,syukur lah kan , .tade subjek yng fail ,.n alhamdulillah PA wawa dpt B ,,err ,,B je kot !spm msti A!ahai ,,mcm mimpi je kan nak dpt A tu ,.yang paling penting aq mesti tgok sbjek biology+physics+add math+chemistry , itu semua subjek2 killer saya ,!h yea ,,3 subjek cukop2 makan je ,,mcm nak lemas gitu , kalau tade pelampong ,. mmg lemas dh selamt ,. 

wawa rasa cuti ni i will try untok cover sbjek form 4 ,,hope2 sempat lah yea ,bulan 12 nni sya nak ke PERAK ..g UTP ,.doakan semuanya selamt ok ,.

lastly !wawa nak stdy mcm dye
relax je kan!

dan wawa tank stdy sampai mcm ni
tension kan dye,,kesian kan ,,

dan sya nak dpt rslt yg mcm dye ni

good luck kakak2 dan abang2 semua yg sedg bertaruh dgn SPM

Sunday, November 20, 2011

rindu korng

hati berbunga-bunga sekarang ni .
ok,,wawa nak tnjok gamba yg sgt wawa rindu
tadi jumpa korng sekejp je kan ,.

 aplah si patin ni gelakkn tu ,,kongsi lah skit kan ,,ni ktwe sesorng ,,
 caiyok2,,keje kursus PA ,,
 teman sekampong
 tekun je nani buat keje kursus PA
 peace!
 hey ,,asl ttp muke tu??nges kah?seorng pemalu kah ??tp ianya stu kemsykilan kalau and seorng pemalu ,,haha
 alol0
 sensenit.busuk,bacin,bam2
 perbincangan meja bulat bermula ,,hahaha
 nampak tak pipi dye tu??aset tau ,,haha
 nape ni kak??
 budak comel .
 bam2+sensenit
 bacin
 bam2 termenung ingt sape tu??
 busuk+bulat..


rindu korng lah ,,rndu gelak tawa semua ,.miss u all<3
good luck next year ,.tadi pon wawa dah gemntar ok tgok reslt akhir tahun ,,hahah
alhamdulillh semua lulus setakat ni

Saturday, November 19, 2011

last day before holidays , .

selamat bercuti semua ..

muka saya yang hodoh lihat lah .,huhu

oh yea , .baru je bermula kan cuti sekolah .hepie holidays semua ,walaupon wawa tau ade sekolah yang dah cuti awal seminggu ,,cuti awal sehari ,dua hari ,tiga hari and so on lah ,,nak cakap sekolah wawa kuno sebab cuti lambat ??eh ,,no lah ,,sayang nak tinggalkan cikgu2 ,,nak tinggalkan rakan2 kesayangan yang giler2 ,.ketawa sesma ..n memacam lah kan ,mesti bosan yang teramat bila cuti dah bermula ,.ddk rumah ,.

TRIPLED C , .aku pasti merindui kenagn dengan korang sepanjang 2011,tem sush seng bersama walaupon kekdg ade konflik sesama kita , .tapi kita tetap hepie ,.:) .ade yang tertanya2 tak ape tu tripled c??pelik semacam je bunyi dye kan ..ianya adelah singkatan CH0KA-CH0KI CREW ,.kenapa mesti ada choka-choki pulak ek??geng2 wawa semua hantu chokachoki ,.pantang nampak ,.compem abes punye lah , .dalam kumpulan ktorng ni ad 9 0rang , .n setiap sorang ade gelaran tersendiri tau ..macam kat bawah ni

nampak tak ??tak nampak ,,meh wawa bgtau .,ap gelaran ton ktorng
dayah_bacin ,atien_bulat ,wawa_sensenit ,nani_busuk ,cpah_montel ,rad_gemok ,azie_bambam .,.
jagan gelak ok ,.rindu korang lah!!takpe isnin ni kalau ade masa jmpe yea at sekolah tu , .mesej2 ok !

ap yang ktorng buat hari last sekolah ataupon seng kata minggu last sekolah . .tgok gamba kat bawah ni .compem dapt teka ,.u all kan hebat2 belaka ., :)
jutaria game!
 tersenyum dua jutawan ni ,.:)
 dengan penuh tekun sekali iwan mengadap peta lokasi ,.yelah mana tau nasib dye baik ,,dapt duit ,.kaya uuu
 ok ,.ni keje jurukmre yg BRTAULIAH ,.mklomlah bosan kan ,.tade buat bnde
apa tengok2 ha??tak nampak ke polis itu sudah marah ??pergi angkat kaki anda mndaftar kan dri di penjara 

orang kaya ,.jutawan smkta gitu ,.:)

novel menjadi peneman di kala kebosanan yang melampau




see ,,ada model lagi tau untok novel cinta 3 suku ni ,.

buku menjadi mangsa keadaan kami melakar kenangan



actually byak sangat kot muka surat buku tu yang jadik magsa si fatin najihah ngn azirah ,tpi saya tak larat nak upload semua lah korang ,sorie sygs ,..


pelik tak ??ha !tgn korng boleh buat mcm tu tak ??hahaha..tgn si manis comel ni selalu kne tulis2 dgn ktorng ,,unik gitu tgn dye , .

oh yea , .tetbe mata wawa dah terkebil2 ,.sudh layu mata wawa ni ,.wawa tngglkan korng dulu yea ,.next time saya berstory lagi , .saya rindu nak tingglkan kenangan form 4 2011 , .taon depan dah FORM 5 ,,spm lah syg2 sy ,.study jgn lupe ok , .selamat beradu readers ,.
tatatititutu..:)

Thursday, November 17, 2011

siapa doktor cinta??

buat akak2 dan abang2 yng sedang bertaruh dengan SPM ,.semoga dpt ap yg korng nak ,.


oh yea ..ada tak sesape yang boleh berkongsi pendapat atau pandangan korang. .
perkara ni tidak melibatkan diri sesiapa ok . ,

macam ni ok!ada smone tu dah bercplE wif  pasangan nya , .mereka sangat bahagia gitu ,.but salah sorng ni rasa perasaan tu tak  hadir pon dalam hati dye ,dye tak tau nak buat ap sebb lagi sorng syg sesgt6 ,,syg smpai mati lah gitu ,uhuks!  dalam masa yang sama , .yag rase perasaan sayang tu takde dye sering mnges kegmbiraan  bila slh sorng tu buat dye bahagia , .sebab dye rasa dye dah tipu cpl dye tu , .bila cpl dya buat sesuatu yang dya tak suke , .dye akan menges , .cmne tu ek , .korng rasa sebenarnya dye syg ke tak ? ?

thnks sebab berkongsi..

Friday, November 4, 2011

ditag lagi


wawa kembali menekan button keyboard lappy wawa..
oh ya,wawa nak selesaikan tugasan wawa
actully dah buat nih
saya jawab soalan awak je lah yea 
thnks ok 4 tagging wawa<3


time tok answer semua soaln zaty
.
.
.
1)name kau ape?
nurul azwa binti zulkifli
2)name manje ? 
wawa/azwa
3)korang nie gatal ke tak ?
tidak!
4)korang rase ape benda yang paing hebat dalam diri kau tu ? kenapa ?
hebat??entah lah,,haha
5)ade musuh ? ce citer nape korang jadik musuh ?
macam takde
6)sayang sape ?
family + fren +syg sy
7)antara kawan gan bf/gf , korang pilih sape ?
nak pilih due2*ap aq kire
8)korang asal dari mane ?
johor
9)korang anak makk ?
anak mak ngn ayah
10)gadget ape yang paling korang suke ?
banyak lah..hoho
11)sape name bf/gf korang ? te hee :))
nak tau ke??bg name pggln je lah ,,*zizi



done!
 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik