Pages

Saturday, November 19, 2011

last day before holidays , .

selamat bercuti semua ..

muka saya yang hodoh lihat lah .,huhu

oh yea , .baru je bermula kan cuti sekolah .hepie holidays semua ,walaupon wawa tau ade sekolah yang dah cuti awal seminggu ,,cuti awal sehari ,dua hari ,tiga hari and so on lah ,,nak cakap sekolah wawa kuno sebab cuti lambat ??eh ,,no lah ,,sayang nak tinggalkan cikgu2 ,,nak tinggalkan rakan2 kesayangan yang giler2 ,.ketawa sesma ..n memacam lah kan ,mesti bosan yang teramat bila cuti dah bermula ,.ddk rumah ,.

TRIPLED C , .aku pasti merindui kenagn dengan korang sepanjang 2011,tem sush seng bersama walaupon kekdg ade konflik sesama kita , .tapi kita tetap hepie ,.:) .ade yang tertanya2 tak ape tu tripled c??pelik semacam je bunyi dye kan ..ianya adelah singkatan CH0KA-CH0KI CREW ,.kenapa mesti ada choka-choki pulak ek??geng2 wawa semua hantu chokachoki ,.pantang nampak ,.compem abes punye lah , .dalam kumpulan ktorng ni ad 9 0rang , .n setiap sorang ade gelaran tersendiri tau ..macam kat bawah ni

nampak tak ??tak nampak ,,meh wawa bgtau .,ap gelaran ton ktorng
dayah_bacin ,atien_bulat ,wawa_sensenit ,nani_busuk ,cpah_montel ,rad_gemok ,azie_bambam .,.
jagan gelak ok ,.rindu korang lah!!takpe isnin ni kalau ade masa jmpe yea at sekolah tu , .mesej2 ok !

ap yang ktorng buat hari last sekolah ataupon seng kata minggu last sekolah . .tgok gamba kat bawah ni .compem dapt teka ,.u all kan hebat2 belaka ., :)
jutaria game!
 tersenyum dua jutawan ni ,.:)
 dengan penuh tekun sekali iwan mengadap peta lokasi ,.yelah mana tau nasib dye baik ,,dapt duit ,.kaya uuu
 ok ,.ni keje jurukmre yg BRTAULIAH ,.mklomlah bosan kan ,.tade buat bnde
apa tengok2 ha??tak nampak ke polis itu sudah marah ??pergi angkat kaki anda mndaftar kan dri di penjara 

orang kaya ,.jutawan smkta gitu ,.:)

novel menjadi peneman di kala kebosanan yang melampau




see ,,ada model lagi tau untok novel cinta 3 suku ni ,.

buku menjadi mangsa keadaan kami melakar kenangan



actually byak sangat kot muka surat buku tu yang jadik magsa si fatin najihah ngn azirah ,tpi saya tak larat nak upload semua lah korang ,sorie sygs ,..


pelik tak ??ha !tgn korng boleh buat mcm tu tak ??hahaha..tgn si manis comel ni selalu kne tulis2 dgn ktorng ,,unik gitu tgn dye , .

oh yea , .tetbe mata wawa dah terkebil2 ,.sudh layu mata wawa ni ,.wawa tngglkan korng dulu yea ,.next time saya berstory lagi , .saya rindu nak tingglkan kenangan form 4 2011 , .taon depan dah FORM 5 ,,spm lah syg2 sy ,.study jgn lupe ok , .selamat beradu readers ,.
tatatititutu..:)

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik