Pages

Tuesday, November 22, 2011

sempat ke ??




hai,hai ,.
how holiday??seronok?bosan?sedih?sakit ati?n pape lah kan yang korng rase,bg dri daku di sini ,siyes saya teramat bosan sesorng kat umah ,,akk ,,abg semua tak cuti ,,redho je lah kan ,.

ada yang tertnya-tanya tak kenpa entry wawa kali ni SEMPAT KE? 

yea ,tetba petang tadi tengah buat latihan akaun , .wawa terpikir sempat ke masa sebulan 3 minggu time cuti ni untuk wawa kecap segala subjek yg agak krirtikal untok wawa tempoh SPM tahun depn ?sekrng p0n kakak2 abang2 yng umur dye agak tue setahun atas wawa tengah berperang dengn exam yg besar ni ,.

siyes wawa rasa takot sgt nak spm walaupon ade masa lagi setahun kan ,tp tetba rasa setahun tu bagai sebulan , .sempat kan nak stdy semua !keputusan exam last year wawa p0n ntah mcm ap ,.msa mak  g mnx ckg keputusan wawa ,.siyes gemntar !dlm atie ni dah ckp mcm2 ,.*abes lah mak nak tgok reslt last year aq ,,hancoss gile ,.org srh dtg sekolah amek duit seratos je ,.nape lah g mnx rslt aq ,,haiyaa ,,hebt lah mak ,  tnggu lah kan my mama siap agihkan duit untok my classmte tercinta ,.tetbe my mama pnggl ,dy sroh pergi naek ats amek rslt atas meja dye ,ok !hati aku dupdapdupdap ,.sekli dah dpt tgok reslt tu !ok fine aq gelak sesorng kot masa tu dgn reslt aq mcm tu ,.

but ,syukur lah kan , .tade subjek yng fail ,.n alhamdulillah PA wawa dpt B ,,err ,,B je kot !spm msti A!ahai ,,mcm mimpi je kan nak dpt A tu ,.yang paling penting aq mesti tgok sbjek biology+physics+add math+chemistry , itu semua subjek2 killer saya ,!h yea ,,3 subjek cukop2 makan je ,,mcm nak lemas gitu , kalau tade pelampong ,. mmg lemas dh selamt ,. 

wawa rasa cuti ni i will try untok cover sbjek form 4 ,,hope2 sempat lah yea ,bulan 12 nni sya nak ke PERAK ..g UTP ,.doakan semuanya selamt ok ,.

lastly !wawa nak stdy mcm dye
relax je kan!

dan wawa tank stdy sampai mcm ni
tension kan dye,,kesian kan ,,

dan sya nak dpt rslt yg mcm dye ni

good luck kakak2 dan abang2 semua yg sedg bertaruh dgn SPM

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik