Pages

Tuesday, December 20, 2011

c0ngrats guru saya yang omel thomey ,.


selamat melalui hari2 yang indah di musim persekolahan ini ,.



hari ini 20 december 2011 ??betul kan ?hari ini juga wawa nak mulakan story wawa dengan muke seorng yang comel kiut miut gitu ,.say peace !huhu ,.TAHNIAH buat   cik   puan noor hidayah binti abu hanapiah ,. dulu sahaja boleh panggil orng yang kiut miut ni cik but sekarang NO! anda semua hanya boleh gelarkan dia puan ,,untunglah dah jadi puan sekarang ,.boleh lah smile smile selalu yea ,.dah seng hati ,.

oh ye ,.

satu hari sebelom 17 december ,.wawa mesej si fatin ,.
wawa: atin !atin pergi tak cikgu dayah kawen??pape cntc2 wawa ea ,.
atin: atin kat kampung lah wawa ,sorie tak dapat pergi ,kezen kawen ,.

ini pula perbualan mak dengan wawa
wawa: mak ,.mak ,.ayah pergi jemputan seremban tak?
mak: tak tahu lah ,.tanya ayah nnti bila ayah dah balik ,.
wawa: ok2 .

pagi 17 december 

mak kejut wawa bangun pagi ,.dalam hati ,.malasnya nak bgun awal2 ,,arghhhh ,.ayah ketuk pintu bilik ,.terok kan saya ,.  jangn tiru saya !dilarang sama sekali ,.dalam tak nak bagun tu tiba-tiba mak bersuara adik !cepat lah siap2 kata nak pergi umah cikgu dayah ,. ok !dengan sepantas kilat aku bgun ,siap2 ,,telefon dayah *bukan cikgu ea ,,kawan wawa ,. dayah ,.dayah ,.nak ikut tak ?g umah cikgu dayah ,siap2 tau ,.kita gerak awal sebab ayah aku byak tempat nak pergi ,.

ktorng pun siap2 lah kan ,.dalam pukul 10 lebih gitu ktorng bertolak ,.sampai umah cikgu ,,ujan lebat ,,hujan rahmat lah tu ,.huhuhu ,,nak jumpa cikgu dulu tapi orang kat rumah cakap cikgu tgah nikah kat masjid tu ,.tnggu lah kan ,.tak siap lagi tapi ayah aku nak cepat ,jadi ,,kami ambil keputusan pergi masjid ,.jmpa cikgu ,.teeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrssssssssssssssssssaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnggggggggaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttt ccccccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnntttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk!!!

jom kita tengok gambar yang wawa sempat ambil dengan cikgu .



ini sahaja yang sempat wawa sanp gamba cikgu ,.


kttorang semua pasti akan merindui cikgu ,,
cikgu merantau jauh tu jangan lupa tanggaroh tau ,.
miss u my kiut teacher ,:]


No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik