Pages

Friday, December 30, 2011

sekolah ?

hai ,hai readers
wawa tahu semua orang sedang meghitung hari untuk meyambut tahun baru kan ?jadi azam baru ?pkwe baru ?makwe baru ? enfon baru ?baju baru ?seng cakap semua nak serba baru lah kan ,.macam tu jugak bagi budak-budak sekolah macam saya ini ,.semua nak baru kan ??tapi wawa tahun ni kasot tak baru ,.masih guna pakai kasut tahun lepas ,.ok !penjimatan gitu , .kesian mak ayah kan ,.byak lagi duit nak digunakan , .actually saya tak kesah itu semua ,.

ok ,.tahun depan umur wawa 17 tahun !!!wah !!budak nak ambil SPM gitu ,.dah sedia ??jwpan wawa ??still belom ,.nak tak nak kene ambil jugak kan ?spm tu tak lari ke mana pon sayang !huhu ,.dengan itu secara tidak langsong ,.blog ini akan bersawang ..akan dipenuhi dengan sarang labah-labah ,.err??mybe lah kan ,mklumlah dah start nak fokus to my exam lah !ok !bersemngt !hahaha ,.dalam fikiran ni masih terfikir2 ,,asrama??rumah ??ok !dah dpt jwpnnye ,,badan aku belah dua .,hahaha ,.merepek !yang tu akan di fikir lagi kemudian ,.doakan kejayaan wawa yea readers ,.lastly from me ,happy new year !selamt kembali ke alam persekolahan semula kawan2 ,,adik2 ,.

ninja sudah datang !

amek ni ,,last korng tegok muka saya yang comot momot:]

p/s:taknak hampakan my parents lagi wif my reslt ,.



No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik