Pages

Thursday, January 26, 2012

si dia petah berkata-kata

allah sentiasa bersama mereka yang berkata benar dan orang-orang yang soleh dan solehah ,.assalmualikum ,.

gambar dicuri dari pakcik google yang baik hati ,.mekaceh pakcik ,jasa pakcik akan saya kenang ,.

nampak tak budak kecil yang comel kat ats tu?comel kan die ??oh ye !tetba wawa dapt idea nak tulis mengenai budak kecil yang petah berkata2 ni ,cuba dengar + video kat bawah ni.

kalau rasa lagu tu memekak boleh lah korang pause je kat lagu di bahagian kanan tu ye,.bawah profile,.:)

petah bukan dia berkata-kata ?tuhan bagi kita mulut untuk berkata-kata tapi jangan sesekali salah gunakannya ,.

#aku harap kawan aku tabah dengan dugaan yang baru sahaja die terima 
ktorng sebagai kawan kau ada di smping kau ,
aku doakan semoga rohnya dicucuri rahmat



Wednesday, January 25, 2012

setelah menghilang

assalamualikum semua ,.semoga dalam keadaan sihat di smaping keluarga tersayang pada hari yg indah ini ,.selamat bercuti juga ,.


alhamdullah ,,.akhirnya wawa ada juga masa untuk update blog ,.maklum saja lah sesi persekolahan dah bermula ,.wawa pun bertambah bz di sekolah ,.balik sekolah macm biasa area pukul 2.15pm atau 1.40 pm,.balik rumah makan2 bagi gemok dah siap mkan ,mandi ,solat and sebagainya ,saya dikehendaki menjejakkn kaki ke sekolah semula ,untuk apa??tusyen ke?awalnya start !bukan ,.saya kena ceriakan kelas saya ,.tahun 2012 ni wawa telah di lantik oleh rakan seperjuangan yang omey2+encem2+baik2 semuanya untuk menjadi seoarng ketua biro keceriaan untuk 5 cendekiawan ,.walaupun tugas ni berat bagi wawa tapi wawa akan try sehabis baik yang wawa mampu buat ,.alhamdulillah rakan2 sekelas semua boleh bagi kerjasama ,.thnks classmate saya !


oh ye ,.mugkin bermula tahun 2012 ni korang akan jarang tengok blog wawa diupdate mcm tahun lepas,.bukan apa ,.serius !sy taknak hampakan fmly lagi ,.

now cuti sekolah kan?so pasti homework berlambak2 tinggi gunung gitu kan?so !siapkan lah semua !!!cerita about homework ,.wawa nak share blog about subjek sejarah ,ini blog cikgu wawa ,.boleh lah korang klik2 untuk tambah pengetahuan subjek sejarah ,.wawa hnya nak share wif u all ,.


#tak sabar nak mula sekolah balik ,.
 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik