Pages

Wednesday, January 25, 2012

setelah menghilang

assalamualikum semua ,.semoga dalam keadaan sihat di smaping keluarga tersayang pada hari yg indah ini ,.selamat bercuti juga ,.


alhamdullah ,,.akhirnya wawa ada juga masa untuk update blog ,.maklum saja lah sesi persekolahan dah bermula ,.wawa pun bertambah bz di sekolah ,.balik sekolah macm biasa area pukul 2.15pm atau 1.40 pm,.balik rumah makan2 bagi gemok dah siap mkan ,mandi ,solat and sebagainya ,saya dikehendaki menjejakkn kaki ke sekolah semula ,untuk apa??tusyen ke?awalnya start !bukan ,.saya kena ceriakan kelas saya ,.tahun 2012 ni wawa telah di lantik oleh rakan seperjuangan yang omey2+encem2+baik2 semuanya untuk menjadi seoarng ketua biro keceriaan untuk 5 cendekiawan ,.walaupun tugas ni berat bagi wawa tapi wawa akan try sehabis baik yang wawa mampu buat ,.alhamdulillah rakan2 sekelas semua boleh bagi kerjasama ,.thnks classmate saya !


oh ye ,.mugkin bermula tahun 2012 ni korang akan jarang tengok blog wawa diupdate mcm tahun lepas,.bukan apa ,.serius !sy taknak hampakan fmly lagi ,.

now cuti sekolah kan?so pasti homework berlambak2 tinggi gunung gitu kan?so !siapkan lah semua !!!cerita about homework ,.wawa nak share blog about subjek sejarah ,ini blog cikgu wawa ,.boleh lah korang klik2 untuk tambah pengetahuan subjek sejarah ,.wawa hnya nak share wif u all ,.


#tak sabar nak mula sekolah balik ,.

No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik