Pages

Thursday, January 26, 2012

si dia petah berkata-kata

allah sentiasa bersama mereka yang berkata benar dan orang-orang yang soleh dan solehah ,.assalmualikum ,.

gambar dicuri dari pakcik google yang baik hati ,.mekaceh pakcik ,jasa pakcik akan saya kenang ,.

nampak tak budak kecil yang comel kat ats tu?comel kan die ??oh ye !tetba wawa dapt idea nak tulis mengenai budak kecil yang petah berkata2 ni ,cuba dengar + video kat bawah ni.

kalau rasa lagu tu memekak boleh lah korang pause je kat lagu di bahagian kanan tu ye,.bawah profile,.:)

petah bukan dia berkata-kata ?tuhan bagi kita mulut untuk berkata-kata tapi jangan sesekali salah gunakannya ,.

#aku harap kawan aku tabah dengan dugaan yang baru sahaja die terima 
ktorng sebagai kawan kau ada di smping kau ,
aku doakan semoga rohnya dicucuri rahmat



2 comments:

  1. comel :D
    betul, jgn salah gunakan mulut ini, kata org kerana mulut badan binasa :D

    ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik