Pages

Thursday, August 6, 2015

SALAM LEBARAN














Hai guys! Salam 22 Syawal. amacam raya? Alhamdulillah kita semua masih berpeluang sambut Hari Raya Aidilfitri untuk tahun  ni. Sambut dalam gelak ketawa. ye, patut bersyukur sangat sebab ada je antara kita yang sambut dalam keadaan berduka. mungkin ditimpa musibah atau apa apa kemungkinan. So, sape yang bermain bunga apai, mercun tu semua. Harap selamat semuanya ye !

Dah 22 Syawal baru nak salam aidilfitri dekat blog ni.Maklum lah  baru berkesempatan nak update blog , Alhamdulillah raya tahun ni lagi meriah sebab ada mencuk! wahh dia paling siap awal ok pagi raya tu dan ucu dia paling lambat siap. Biasalah kan jadi perempuan ni, pagi raya tu sibuk hidangkan lauk untuk orang lelaki makan before pergi solat raya, dah tu isi kuih raya pulak yang berbalang balang. Settle bab makanan, kite basuh baju dulu, kemas rumah, sapu penjuru sana penjuru sisni, basuh pinggan atas meja, dalam sinki . So bibik bibik . Kalau tak gitu bukan perempuan lah kan? pedehal anak dara mandi lambat, lambat sikit aku nak nanges nanges mintak maaf.

orait ! di kesempatan ni. aku nurul azwa binti zulkifli, wawa, kecik, pendek, makcik nak mintak maaf dari hujung stokin sampai atas tudung segala salah silap aku. kira 0-0 ye. halalkan segala makan minum. gurau kasar yang over over melampau tu . harap diampunkan.

happy 22 syawal guyss!


No comments:

Post a Comment

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik